регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори

Спешно.Инфо предлага информация за денонощните услуги, предоставяни на територията на гр. София.

БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

» Добави денонощна услуга

За Спешно.Инфо

Спешно.Инфо се появи в интернет пространството с идеята да предлага информация за денонощните услуги на територията на гр. София. Тя дойде от личния опит на създателите на сайта - хора, работещи с нестандартно работно време, често продължаващо до късните часове на нощта. Оказва се, че след 21 часа вече е доста трудно да намерите примерно магазин за хранителни стоки. За това решихме да съберем на едно място фирми, предлагащи услуги денонощно или "при повикване".

Често възникват ситуации, когато ни трябва СПЕШНО някаква услуга или помощ. В сайта ще намерите каталог с денонощни услуги като: лекари, аптеки, ветеринари, ключари, копирни услуги, куриери, преводи... Надяваме се с тази информация да помогнем на хората с натоварен работен график, за които времето е ценен капитал и често е от решаващо значение да се реагира бързо и в кратки срокове.

С тази идея по-късно разширихме функционалността на Спешно.Инфо - в сайта може да прочетете новините в почти реално време. Постарали сме се да четете най-новото и актуално, ставащо в столицата, страната и света. Обособихме секция за новините от София - СОФИНИ, в която може да прочетете важна информация като предстоящо спиране на водата, топлоподаването, промени в движението и в градския транспорт. Ценим времето на нашите потребители и се опитваме да ги информираме за най-важното по най-бързия начин /за да оправдаем и името на сайта все пак :)/

В по-късен етап добавихме и секция за ТВ програмата с удобна търсачка, показване на предаванията в момента, новини и анонси за предстоящото по ТВ, форум.

Предстои добавянето на още функционалности. А от нашите потребители ще се радваме да получим мнения или още по-добре - допълнителна информация за денонощни услуги, които не сме добавили. Все още има празноти - не сме открили денонощни детегледачки, стъклари, GSM ремонти. Така че, ако знаете за такива - ползвайте линка Добавяне на денонощна услуга на началната страница или просто пратете писъмце на адрес admin [maimunka] speshno.info.

Още нещо относно сайта, което мислим, че е важно да се спомене:
- на този сайт никога няма да видите реклама, закриваща съдържанието /което сигурно ще ни коства загуби на рекламодатели :)/
- на този сайт никога няма да видите т.нар. контекстна реклама - думи от съдържанието, оформени като линкове, при клик на които се отваря реклама
- на този сайт няма да видите и реклами, оформени като меню, за да ви подлъжат да кликнете.
- на този сайт няма да видите неморално, арогантно, цинично или друго, противоречащо на етичните норми съдържание /това е една от причините да не добавяме поле за коментари към новините/.

Ние уважаваме нашите потребители и държим на тяхното доверие. За това и в бъдеще ще полагаме максимални усилия за тяхното удобно и бързо информиране.