регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date
Хороскоп за 05 април 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Да сте си вкъщи не означава, че не можете да правите неща. Имате толкова много ресурси на разположение. Използвайте ги умно, а не бързо.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Повярвайте си. Вие знаете много повече, отколкото си мислите, че знаете. Имате възможността да го научите. Всяка криза е нова възможност.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Неделя. Обикновено е ден за почивка, но сега, когато почивката е малко в повече, страховете започват да надигат глава. Изправете се срещу тях, разберете откъде са дошли и ги използвайте ползотворно.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
На моменти може да ви се струва, че сте попаднали на страниците сюрреалистичен роман. Важно е да не губите връзка с реалността. Поддържайте контактите си с хората около вас, бъдете информирани.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Учителят Петър Дънов го е казал - на богатите им трябва милосърдие, на бедните търпение. Дайте си сметка в какво е вашето богатство.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не следвайте добре познатите пътеки, следвайте себе си и ще постигнете нещо наистина голямо. Вие имате много скрити сили, дайте им шанс да се проявят.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Прекалено дългото заседяване вътре без някаква цел може сериозно да навреди на психическото ви здраве. Потърсете онова, което ви зарежда и винаги ви е радвало. То ще ви държи в границите на вашата нормалност.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Обикновено човек рядко е подготвен за предизвикателствата, но пък точно те го мобилизират и изваждат наяве скрити качества. А вие пък обичате да има предизвикателства, за да ги преодолявате. Сега е вашият час.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Вашите знания и интуиция ще са особено ценни днес за близките ви. Не е нужно да сте назидателни, а просто подкрепящи и най-важното - оптимистични. Оптимизмът повишава имунитета.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Вие като едни практични хора, ще се опитвате да намирате решения, да съставяте планове, да организирате. Това е чудесно, но невкарвайте песимизъм, той е страшен.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Толкова е странно и абсурдно да очакваме Великден в такива условия. Затова пък със сигурност ще го запомним. Не е лесно да се живее на страниците на историята, но пък е толкова вълнуващо. Време за нови теории и битки, а?
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
В ситуации като днешната е важно да намерим упование вътре в себе си, да намерим равновесие между душата, сърцето и ума като същевременно сме адекватни. И вашата задача е да покажете как се прави. Не е лесно.
Хороскопи от astro5.net
Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5