регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date
Хороскоп за 22 май 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Силен и активен ден. Ръка за ръка ще вървят удовлетворението и изненандата. Можете да се учудите на самите себе си. И най-важното - мислете преди да говорите, контролирайте импулсивността в изказванията си.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Малко неадекватно и странно ще се чувствате днес. Отпуснете се и се доверете на мъдростта на Вселената. Не всичко ще става по начина, по който искате, но пък ще стане по-добре, отколкото сте си мислели. Правете каквото трябва, не се привързвайте към резултатите.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Чудесен, интересен ден. Гледайте с очите на дете и приемайте чудесата, които се случват. Защитавайте личните си граници, но не бъдете агресивни. Бъдете отворени към новото.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Много активен и ангажиран ден. Ще сте прекалено чувствителн и емоционални, така че не вземайте окончателни решения. Резултати ще имате,просто бъдете последователни.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Динамичен ден, макар че е повече свързан с движение и говорене, отколкото с конкретни резултати. Бъдете по-целенасочени и практични.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ще получавате много от другите като признание, най-вече. Важното е да не се чувствате задължени или виновни. Просто приемете материалния израз на внимание като нещо, което наистина заслужавате.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Хората, с които общувате днес, ще са като огледало на собственото ви поведение, на скритите ви настроения и желания. Наблюдавайте внимателно, оглеждайте се в очите на околните. Ще откриете доста нови неща за себе си чрез тази променена гледна точка.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Хранителният режим и работата са темите на днешния ден. Бъдете внимателни и с едното, и с другото, нека едното да не пречи на другото.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще имате силна нужда от изява, от похвали и от аплодисменти. Значи трябва да направите нещо специално, различно и вдъхновяващо, така всички ще са доволни.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще доста по-емоционални от обикновено и много неща ще правите непрактично и нелогично. Не се осъждайте, просто оставете емоциите да се оттекат.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Общуването ще е жизнено важно за вас днес. Не пропускайте да се информирате за всичко, което се случва около вас. Информацията и най-нужната храна за вас точно днес.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Чувствителни и емоционални, не приемайте лично нещата, които хората казват. Нали знаете, че това говори за тях, а не за вас. Вярвайте в себе си и своите качества.
Хороскопи от astro5.net
Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5