регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date
Хороскоп за 15 октомври 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Настроени сте на работна вълна и започвате с амбицията да свършите всичко в срок, за да имате повече време за своите си неща. Не се обиждайте на останалите, които не следват Вашия ритъм, те определено имат други настройки.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Нещата ще тръгнат по обичайния начин. Ще имате доста работа за вършене и е най-добре да не я отлагате. Борете се за правата си. Подходящ ден за служебни разговори. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Един прекрасен ден, особено ако подхождате творчески към нещата, с които се занимавате. Любовта ще ви вълнува дълбоко и ще сте готови да зарежете всичко в нейна чест, но не забравяйте и здравия си разум.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
По-спокоен ден откъм разговори и срещи и ще имате време да помислите и за лично своите си проблеми. Отстоявайте правата си, не позволявайте да ви правят на глупаци, особено когато пазарувате.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще се занимавате главно с неща, които ви засягат пряко. Трябва да сте по-организирани и гъвкави, ако искате да постигнете някакви конкретни резултати. Не бъдете безотговорни.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Може да бъде много успешен ден само трябва да действате по-практично и организирано. Подходящ ден за срещи и разговори, особено ако са свързани с продукти за разкрасяване.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Ще ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Избягвайте разговорите на политически теми. В работата всичко ще се развива чудесно – ще успеете да се представите в най-добрата си светлина. Не вземайте на подбив дори и най-смешните твърдения, а поразсъждавайте върху тях.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Хубав момент да уредите документално някои юридически въпроси и дадете заявка за работа с някои институции. Не се поддавайте на негативни настроения.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Готови сте на всичко в името на целта, която преследвате. Все пак добре е преди това да си дадете сметка за моралната страна на нещата, за да ви е чиста съвестта.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Денят е обещаващ, но не и лесен. Ще се сблъскате с недоверие от страна на околните и със собствените си вътрешни противоречия. Вслушайте се в интуицията си и най-вече във внезапните си хрумвания, несъмнено ще намерите конструктивен изход.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще действате повече емоционално, отколкото разумно и това може да стане причина за недоразумения. Ще следвате главно инстинктите си.
Хороскопи от astro5.net
Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5