регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date

»Промени в движението

19:00 понеделник, 7 юни

Текущи ремонти на територията на Столична община

През утрешния ден по програмата за изпълнение на текущи ремонти на територията на Столична община се предвижда да започнат строителни работи за подготовка и асфалтиране по бул. “Тодор Каблешков” в участъка на кръстовището с ул. “Луи Айер”. В район Лозенец ще се извършва ръчно изрязване и асфалтиране на няколко улици - ул.“Банат”, ул. “Капитан Тодор Ночев” на кръстовището с ул «Люботрън» и с ул. “Златен рог” и ул. “Люботрън”.

Ще започне работа по ул. “Стар Беловодски път”.

Продължава ремонта на пространство около паметника “Васил Левски”, като ще се извършват дейности от паметник до ул. “Кракра” и по ул. “Кракра” от бул. “Княз Ал. Дондуков” до бул. “Янко Сакъзов”. Същевременно продължават ремонтни дейности и по бул. “Никола Петков” между ул.“Ал. С. Пушкин” и бул. “Цар Борис III”, бул. “Симеоновско шосе” между Околовръстен път и ул.“Симеоновска”, ул. “Проф. Г. Брадистилов”, ул.“Тинтява” между бул. “Цариградско шосе” и бул. “Драган Цанков”, както и по ул. “Каменоделска”, ул.“Заводска”, ул.“Слатинска”, ул. “Иван Димитров – куклата”, ул. “В. Петлешков”, ул. “Видини кули”, ул. “Генерал Липранди”, ул.“Витиня”, ул.“Никола Мушанов”, ул. “Съветът на Европа”, ул.“Русе”, ул. “Кореняците”, ул.“Евлия Челеби”, ул.“Любляна”.

В с. Владая ще се ремонтира ул. “Войнишко въстание”, в с. Негован – ул.“Езерата”, в с. Доброславци – ул. “Хаджи Димитър”, ул.»Житенски път», път от с. Житен към с. Доброславци, както и паважната настилка по ул. “Искър” в с. Кокаляне.

Продължава и ремонтът на площад Гарибалди.

Новината може да бъде споделяна под лиценза
Creative Commons - Attribution (CC-BY), версия 2.5

Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5